Cie. Pol & Freddy - De Cuyper vs. De Cuyper (5+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

In een kolkend sportstadion nemen de twee jonglerende broers Jordaan en Sander het tegen elkaar op. Alle codes van bekende, minder bekende en verzonnen sporten worden gebruikt: heroïek en fairplay, blessureleed en sponsoring, doping en omgebogen spelregels. Enthousiaste supporters (het publiek), een strenge scheidsrechter en een niet altijd even objectieve verslaggever maken het plaatje compleet.


Eén ding is zeker, één broer zal als overwinnaar en één als verliezer het strijdperk verlaten.


Met deze uiterst amusante & straffe jongleervoorstelling voor iedereen vanaf 5 jaar speelt Cie. Pol & Freddy al enkele jaren succesvol in heel Europa.


Cie. Pol & Freddy werd reeds in 2006 opgericht door Sander De Cuyper en Bram Dobbelaere. Hun eerste creatie heette “Ready!” (in 2009 ook te gast in 't Blikveld), een voorstelling in en rond een piepklein autootje waarin absurde humor en vernieuwend jongleren centraal stonden. Deze voorstelling won de publieks- en juryprijs op het Humorologieconcours in 2007 en de publieksprijs op het Gentse Internationaal Straattheaterfestival (nu Mira Miro) in 2008.


Spel: Jordaan De Cuyper, Sander De Cuyper en Bram Dobbelaere / coaching: Benjamin de Matteïs / jongleercoach: Eric Longequel


ongenummerde zitplaatsen

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Vriendenprijs - 10,00 euro, -12 jaar - 10,00 euro

Reservatie

Organisatie

GC 't Blikveld

Filter op categorie