Mevrouw de Poes - Horen, zien & voelen (4+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!


Opgelet: er is ook een voorstelling om 14 u. Klik hier voor die info.Mevrouw de Poes (gekend van Kapitein Winokio) gaat op zoek naar geluk. Om dat te vinden, gaat ze naar het bos waar de Bosnimf en de Klankman wonen. Ze stappen in een wonderlijke wereld: er klinken engelengeluiden en er straalt prachtig licht. Samen met de kinderen ontdekken ze hoe veel deugd bijzondere klanken, geuren en kleuren doen. Alle zintuigen worden aangesproken.


Met praktische oefeningen in een jasje van verbeelding leert Mevrouw de Poes hoe je in een paar tellen rustig kan worden en hoe je een tijdje in de kalmte kan blijven.Mindfulness op kleutermaat!Ze geeft ademhalingsoefeningen op kindermaat (+/- 4 tot 6 jaar) en zingt samen met de Kampioenen betoverende liedjes.


Alles in eenvoud en schoonheid, zodat meedoen en meezingen makkelijk is. Samen baden én spelen in magische rustgevende klanken.


Bezetting: Marie-Anne Coppens/Mevrouw de Poes (zang), Nicolas Mortelmans (sitar, handpan en gitaar) en Greet Meert (tanpura, zang en shrutibox) / regie: Walter Janssens / decor & kostuums: Sarah Fissette


ongenummerde zitplaatsen

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Vriendenprijs - 10,00 euro, -12 jaar - 10,00 euro

Reservatie

Organisatie

GC 't Blikveld

Filter op categorie