Het Fluisterwoud: natuurbelevingskamp met mindfulness en natural farming. Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Dit is niet zo maar een kampje, het is een belevenis!


 Gedurende 5 dagen gaan we met de kinderen heel dicht bij de natuur leven. Het is een kleine groep met max 12 kinderen en 4 begeleiders. 


We vertrekken vanuit waarden en trekken daar ons kampleven aan op. We gaan samenwerken als groep en ontdekken daardoor elkaars talenten. We leren mediteren, survivalskills, de principes van permacultuur en natural farming. We leven verpakkingsvrij en eten van wat de moestuin en de wilde planten ons geven. We gaan met de kinderen heel hard in het hier en nu zijn. Een ideaal kamp om te onthaasten!


Op het einde krijgen de kinderen een totem. Dagelijks (en zelfs meermaals per dag) delen we onze ervaringen in een deelkring rond het vuur. 


We bouwen samen met de kinderen het voedselbos en de moestuin verder op. We krijgen inzicht in ecologische systemen en proberen een antwoord te bieden op de huidige problematieken.


En kamp met hoop, bewustzijn, rust en plezier!


In ons kamp draait het niet om presteren, het draait om gelukkig zijn.Meer info vind je hier: wildfulness.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 350,00
met carpoolkorting - 335,00 euro

Reservatie

Organisatie

Wildfulness

Filter op categorie