FroeFroe Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Beer en Tijger wonen nu samen. Beertje doet het huishouden en Tijger haalt een ei bij Vogel en boterhammen bij Rat. Zondag zwemmen in de rivier en door de week, na de boodschappen, nog even de tuin doen en op visite bij Haas.


Op een dag gaat Tijger paddenstoelen plukken en ontmoet Biggetje. Biggetje en Tijgertje spelen samen de ganse dag door. Die avond is er geen eten in het huis van Beer en Tijger. Tja, Tijger moest wel spelen met biggetje; drukdrukdruk, geen tijd, geen paddenstoelen.


's Anderendaags gaat Tijgertje opnieuw eten zoeken en komt Biggetje tegen. Varken nodigt Tijger uit om tomatenprut met slobberdeeg te eten in zijn modderhuis. Tijger vindt dat wel een superspannend voorstel en hij heeft toch geen tijd gehad om eten te zoeken.


Die avond eet Beer niets en wacht heel lang op Tijger. Maar Tijger komt niet thuis…


Op een dag ontmoet je iemand anders, spannender en interessanter. Het kan iedereen overkomen.


Een speelse voorstelling voor een jong publiek vanaf 3 jaar in een bosrijke installatie vol marimba en andere dieren, gebaseerd op het werk van de Duitse kinderboekenschrijver en -illustrator Janosch


Spel: Gert Dupont, Thais Scholiers en Marianne Loots / Regie: Marc Maillard / Muziek: Arne Leurentop / Poppen, kostuums, decor: Jan Maillard, Bruno Smeyers, Astrid Michaelis, Klaartje Vermeulen & Janneke Hertoghs

ongenummerde zitplaatsen

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Vriendenprijs - 10,00 euro, -12 jaar - 7,00 euro

Reservatie

Organisatie

Kiwanis Universus

Filter op categorie