Jasper Steverlinck

Jasper Steverlinck stak zijn neus aan het venster als zanger van Arid, die eerst hoog eindigde in de Rock Rally en daarna ook twee erg mooie albums maakte, 'Little Things of Venom' en 'All Is Quiet Now'. Maar na een samenwerking met de broers Stijn & Steven Kolacny en hun meisjeskoor Scala, besloot hij het ook alleen te proberen. Het eerste resultaat was een bloedstollende cover van 'Life on Mars' van David Bowie.


Later gevolgd door de cd 'Songs of Innocence', waarop hij beklijvende covers bracht van erg uiteenlopende artiesten als Terence Trent d'Arby, Madness, Elton John en Chemical Brothers.


In 2018 kwam zijn gouden album 'Night Prayer' uit met o.a. de hits 'That's Not How Dreams Are Made', 'So Far Away From Me', 'Here's To Love', 'Broken' en 'Things That I Should Have Done'. Het werd een ongezien succes met een uitverkochte tournee tot in de grootste concertzalen.

In 2021-2022 tourde Jasper langs kerken, waarbij ook Bonheiden op de planning stond. Helaas stak covid daar meermaals een stokje voor, en moest het uitverkochte kerkconcert in Bonheiden uiteindelijk afgelast worden.


Maar ondertussen is Jasper Steverlinck klaar om opnieuw te touren, en wil hij alsnog in Bonheiden passeren! In afwachting van een nieuw album dat in voorjaar 2024 verschijnt en een nieuwe passage in het tv-programma 'Liefde voor muziek 2024', komt hij naar 't Blikveld voor een try-out van zijn nieuwe theatertour!


Verwacht je aan gloednieuwe nummers afgewisseld met klassiekers uit zijn eigen repertoire, en aangevuld met een enkel Arid nummer of een goed gekozen cover die hij volledig naar zijn hand zet.


Laat je meeslepen door de warme nummers en unieke stem, die diepe emoties oproept en een gevoelige snaar raakt.


Bezetting: Jasper Steverlinck (zang/gitaar) en Valentijn Elsen (piano)

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 30,00
Vriendenprijs - 30,00 euro

Reservatie

Organisatie

Kiwanis Universus

Filter op categorie