Jan De Smet & Kim Duchateau Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar na zes lange jaren hebben de twee spitsbroeders hun handen (met die onverwoestbare talenten) weer in elkaar geslagen.


Als vanouds gaat Jan De Smet aan de slag met zijn onuitputtelijke liedjesbron en groot instrumentarium en cartoonist Kim Duchateau met zijn ultrasnelle tekenpen en zotte ideeën om aan het einde van elk lied binnen een recordtijd een gloednieuwe originele Kim-tekening klaar te hebben.


Niks in de handen, niks in de mouwen dus, iedereen kan op het grote scherm zien hoe ze dat klaarspelen. Het blijft wonderlijk hoe die twee schalkse kornuiten zichzelf en het publiek telkens weer weten te verrassen.


Klap op de vuurpijl: “Bamsalabomsalabim!“. De échte tekeningen, gemaakt door Kim tijdens de voorstelling, kunnen op het einde van de voorstelling gewonnen worden door een tiental aanwezige kinderen, maar dankzij de grote Jan & Kim tovertruc (“Simsalabim!”) gaat zowaar elke kind in de zaal met een échte Kim terug naar huis!


Zeer geschikt voor kindjes vanaf 4 jaar met hun broertjes en zusjes en mama's en papa's en oma's en opa's en nonkels en tantes en neven en nichten….


Spel: Jan De Smet (zang en diverse instrumenten) en Kim Duchateau (live tekeningen)

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Vriendenprijs - 10,00 euro, -12 jaar - 7,00 euro

Reservatie

Organisatie

GC 't Blikveld

Filter op categorie