Arnout Van den Bossche

Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om “te werken aan jezelf”. Of het nu gaat over daten, de opvoeding van je kinderen, de rommel in huis of je online activiteiten… er is werk aan. Gelukkig staat er voor elk probleem wel een coach klaar om je te helpen. Arnout is met veel enthousiasme in de coaching wereld gedoken en volgens hem kan het allemaal veel eenvoudiger.


Wil je weten hoe je erin slaagt om “je essentie te leven” of om “je emotionele blokkades op te lossen”? Wil je weten hoe coaches te werk gaan?


Ga dan zeker naar Arnout zijn zaalshow 'Coach' (*). Met zijn gekende schema's geeft Arnout eenvoudige en nuttige inzichten die andere coaches je niet vertellen. De beste investering in jezelf!


Standup-comedian Arnout Van den Bossche (winnaar Humo's Comedy Cup 2009) werd bekend met zijn theatershows 'De Relatiefluisteraar' en 'Burn-Out voor Beginners'. Hij tourde daarmee door Vlaanderen (ook telkens in 't Blikveld) en Nederland, goed voor meer dan 600 shows voor 100.000 toeschouwers. Met beide shows stond hij in 2020 zelfs twee keer in een uitverkochte Lotto Arena.


* Speciaal voor coaches is er een online vervolgprogramma, ter waarde van 2997 euro.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 22,00
Vriendenprijs - 20,00 euro

Reservatie

Organisatie

Kiwanis Universus

Filter op categorie