PASCALE PLATEL - Gezegend zij (12+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

In 'Gezegend zij' vertelt Pascale Platel de levensloop van Jezus Christus vanuit het oogpunt van tante Elisabeth, de moeder van Johannes de Doper. Platel vertelt het verhaal op haar gekende manier, vol humor en kwinkslagen. Ze laat je gieren van het lachen, maar evenzeer beweegt ze je tot tranen toe. Zoals alleen zij dat kan. Met het publiek aan haar lippen frist ze zo ons collectief geheugen op met anekdotes die getuigen van groot respect, geestdrift en heel wat korreltjes zout.

Pascale Platel speelt deze memorabele solovoorstelling uit 2002 (in december 2003 ook al eens te zien in 't Blikveld) met veel plezier terug in Bonheiden. Alvast de perfecte voorstelling op 'Witte Donderdag' (in de Goede Week voor Pasen).

Tekst en spel: Pascale Platel
Dramaturgie: Mieke Versyp

www.pascaleplatel.be

Uit de pers:
“Platel speelt met zoveel ernst en gevoel dat een bijtend laagje pijn onder de lach priemt. Ze doet je lachen en huiveren. Halleluja!” (De Standaard)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: 14,00 €; Reductie: 13,00 €

Waar

Gemeenschapscentrum 't Blikveld

Organisatie

Gemeenschapscentrum 't Blikveld

Filter op categorie