VLAAIEN LOTEN - 2e editie!

Na een geslaagde 1e editie van het Vlaaien Loten, organiseert de ouderkring van Basisschool Klim Op voor de 2e maal deze heerlijk nostalgische bingo. Na verwerking van de feedback van vorig jaar, zijn we vastberaden om het samen nog gezelliger te maken! :)

Heb je de vorige editie noodgedwongen moeten missen? Of klinkt 'Vlaaien Loten' jou niet bekend in de oren? Dan is dit de uitgewezen kans om het gat in jouw cultuur op te vullen!

We kunnen alvast verklappen dat het pareltjes van prijzen zijn, gesponsord door lokale handelaars!
Maar er is meer: de kinderen kunnen enkele mooie kinderprijzen winnen, én scouts Sint-Paulus voorziet gedurende de namiddag een leuk spelprogramma!

Het event zal doorgaan op zaterdag 28 januari 2023 in de refter van Basisschool Klim Op (Schoolstraat 10 te Bonheiden). We openen de deuren om 12.45u en starten het Vlaaien Loten om 13.30u. Kaarten zullen verkrijgbaar zijn aan de kassa.

Dit jaar zullen er 8 rondes zijn, gevolgd door een hoofdronde. Tussendoor voorzien we een volwaardige pauze waarbij jullie niet op jullie honger zullen blijven zitten! Geniet van een heerlijke markthotdog ?? of een lekker stuk taart van de bakker??.

We schatten rond 17u te kunnen afronden.
Heel graag tot dan!!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 3,00

Waar

GO! Basisschool Klim Op

Filter op categorie