Start-to-yoga

Heb je tijdens je behandeling en/of herstelperiode van (borst)kanker nood aan extra begeleiding? Zoek je een manier om tijdens/na de lange therapie, alles een plaats te kunnen geven en te verwerken? Wil je je ondersteund voelen tijdens het lichamelijke en psychische herstel, terwijl je ook terug de draad in de maatschappij wil opnemen?

Ik neem jullie graag mee gedurende 5 weken op een ondersteunende yoga reis: “start-to-yoga”. Een reeks van 5 yogalessen van telkens een uur waarin ik je help om terug controle te nemen over je eigen leven, na een periode van intensieve (kanker-) behandeling.

Yoga brengt onze geest tot rust, helpt ons te focussen en onze intuïtie (terug) te brengen. Lenigheid is niet van belang, luisteren naar je lichaam staat centraal. Geest en lichaam komen opnieuw samen, zodat we in onze eigen kracht komen te staan en niet noodzakelijk meegesleurd worden met de ups & downs van buiten of binnen... we vinden rust in onze eigen innerlijke kern. Yoga brengt mentale rust, mentale kracht en zelfliefde.

Geef het een kans, misschien brengt Yoga je (terug) een gezonde geest in een gezond lichaam.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 60,00

Waar

Imeldaziekenhuis

Reservatie

Filter op categorie