Wecken

Heb je een moestuin en wil je het hele jaar door van je eigen, verse, zelfgekweekte groentjes genieten?
Heb je een massa weckpotten of draaidekselpotten staan, maar weet je niet goed hoe je nu juist aan dat “wecken” of “steriliseren” moet beginnen? Dan is deze workshop iets voor jou!

Moeke Marleen leert je hoe je die met veel liefde en zorg gekweekte groenten tot lekkere, voedzame maaltijden verwerkt en hoe je ze correct kan bewaren.

In deze workshop gaan we tomaatjes verwerken tot een smeuïge passata.
Daarnaast toont Marleen voorbeelden van eenvoudige, geweckte ingrediënten, zoals patatjes, worteltjes, boontjes,…

Je gaat terug naar huis met geweckte passata en een cursus vol met tips & tricks en recepten.


Wie Marleen Demeyer (www.moekemarleen.be)
Wanneer maandag 8 mei 2023 van 19 tot 22 u.
Waar grote zaal OC Sint-Maartensberg
Meebrengen schort, keukenmesje & snijplankje.
Breng zeker ook 1 pot van 0.75L of 1L mee. Bij voorkeur een weckpot met (oranje!) rubber & klem, maar wanneer je dit niet hebt is een stevige glazen draaidekselpot ook prima.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 40,00

Waar

Organisatie

GC 't Blikveld

Filter op categorie