Ambachtelijk Koken: No Waste Cooking

AMBACHTELIJK KOKEN: NO WASTE COOKING

Wist je dat 30-50% van al het voedsel dat wereldwijd geproduceerd wordt in de vuilnisbak belandt? Onder het motto: “Verander de wereld, begin bij jezelf”, gaan we in deze workshop samen op zoek naar manieren om onze eigen berg voedselafval te verkleinen.


Koken met restjes en zelfs met “afval” is makkelijker dan je denkt en hoeft zeker niet saai te zijn. Denk maar aan eierschalen, groenteloof of -schillen en zelfs kippenbotjes. Ontdek hoe je dit alles kan bewaren en/of verwerken tot smaakvolle bouillons, huisgemaakte likeuren, gastronomische sauzen en originele dips.


Met handige tips en basisrecepten op zak, gaan we aan de slag met ons eigen “zero waste” menu en schuiven daarna samen aan tafel om tips en ervaringen uit te wisselen.


Wie Debby De Ronghé van Kok en Company (www.kok-en-company.be)
Wanneer woensdag 21 oktober 2020 van 19 tot 22 u.
Waar grote zaal OC Sint-Maartensberg


€ 20


Min. 6 en max. 12 deelnemers
In samenwerking met Kok en Company

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €

Waar

Organisatie

GC 't Blikveld

Filter op categorie