Ambachtelijk Koken: Kroketten

AMBACHTELIJK KOKEN: KROKETTEN

Klassieke garnaal- en kaaskroketten of originele versies met spinazie, witloof, eend of wild?  Kroketten  in alle maten, vormen en smaken blijven een favoriet bij jong en oud. Er zijn oneindig veel variaties en ze zijn verrassend eenvoudig zelf te maken. Verbaas jij je gasten deze feestdagen met heerlijke zelfgemaakte kroketjes?


In deze workshop ontdek je basisrecepten en tips waarmee je achteraf thuis kan experimenteren. We beginnen met het maken van een degelijke basis voor kroketjes met vlees, vis, kaas en groenten. Na het paneren, bakken we onze creaties goudbruin zodat ze klaar zijn om te proeven, met een paar zelfgemaakte dipsausjes erbij.


Wie Debby De Ronghé van Kok en Company (www.kok-en-company.be)
Wanneer woensdag 18 november 2020 van 19 tot 22 u.
Waar grote zaal OC Sint-Maartensberg


€ 20


Min. 6 en max. 12 deelnemers
In samenwerking met Kok en Company

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00

Waar

Organisatie

GC 't Blikveld

Filter op categorie