Ambachtelijk Koken: Paëlla

AMBACHTELIJK KOKEN: PAËLLA

Paëlla is verre van een onveranderbaar gerecht, met strikt beschreven receptuur. Het is meer een bereidingswijze die ontelbare variaties mogelijk maakt.


In deze workshop krijgen we al doende enkele basisprincipes van deze bereidingswijze in de vingers. We maken een traditionele Paëlla Valenciana, maar experimenteren ook met andere ingrediënten en samenstellingen.


Wie Koen Biestman van Kok en Company (www.kok-en-company.be)
Wanneer woensdag 3 maart 2021 van 19 tot 22 u.
Waar grote zaal OC Sint-Maartensberg


€ 20


Min. 6 en max. 12 deelnemers
In samenwerking met Kok en Company

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €

Waar

Organisatie

GC 't Blikveld

Filter op categorie