Mission Quest voor durvers.

Wie aan zijn persoonlijke ontwikkeling wil werken, kan vele wegen bewandelen. Mission Quest is een effectieve, ervaringsgerichte game die je in minder dan 4 uur inzicht geeft in je krachtpunten, valkuilen, processen en gedachtenpatronen. Uitgaande van een concrete vraagstelling, leiden doelgerichte vragen en opdrachten je stapsgewijs naar een helder antwoord en vaak verrassende inzichten. Daarbij onderzoek je wat je beweegt op fysiek, mentaal, emotioneel en creatief vlak. Het resultaat is een duidelijk stappenplan voor de realisatie van je persoonlijke doelen. Je gaat naar huis met je een expliciet besef van je missie en een versterkte spirit. Een unieke ervaring en een must voor durvers.

Wat doet Mission Quest met je?
- Mission Quest nodigt je uit om stil te staan bij hetgeen jij wilt bereiken op professioneel of persoonlijk vlak. Op een speelse manier wordt je uitgedaagd om nieuwe dingen te bedenken en aan te voelen.
- Mission Quest heeft me op een luchtige manier meer inzicht gegeven waar ik me in de toekomst op mag focussen: Waar ik meer energie in mag steken als ik mijn doel wil bereiken, en waar ik best op let, wat ik beter laat. Leuk, speels, doeltreffend én inspirerend. Dankjewel.
- Het is verbluffend hoe een bepaalde vraag waarmee je zit toch zo nauwkeurig wordt beantwoord door middel van dit spel. Een echte aanrader voor iedereen die reeds alle andere middelen heeft doorlopen om antwoorden op zijn vragen te vinden!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 45,00
Basistarief: 45,00 €

Reservatie

Filter op categorie