Kids in Balans zomer retraite Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Stel je het volgende voor. Je wandelt blootsvoets in een grasgroene weide. Tussen je tenen kan je de grasprieten en madeliefjes voelen kriebelen. De zon schijnt op je gezicht en schouders. En aan de hemel slechts enkele wolken. Je komt bij een beekje en besluit te gaan zitten en liggen. Je luistert naar de geluiden die aanwezig zijn. Een vogel, het water van de beek, een bij, lachende kinderen. De rest vertellen we je graag verder tijdens de zomer retraite.

Alle ingrediënten voor een ontspannende en inspirerende retraite komen aan bod. Van ontspanning, genieten, er even tussenuit, jezelf zijn, gezellig samen zijn tot jezelf ontdekken. We laten onze creativiteit aan bod komen, gezond en bewust koken, wandelen, dansen, zingen, yoga en spelletjes doen.

Het wordt een echte droomretraite.

Dit is een unieke retraite in samenwerking met Hottentot in de groene omgeving van natuurgebied Cassenbroeck in de Hottentothoeve.

Prijzen zijn inclusief gezonde dranken, fruit, gezonde lunch en snacks
45€ per dag of 215€ voor de 5 dagen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Filter op categorie