Gedichtendag 2020: De toekomst is nu

Naar inmiddels jaarlijkse gewoonte, slaan Davidsfonds Bonheiden-Rijmenam de handen in elkaar om jou een prachtige poëzieavond te bezorgen. Ilse Van der Aa, Luc Van Der Plas, Bart Verbeke en Katlien Verdoodt zorgen voor het woord, Veerle Dewolfs en Lieve Janssens staan in voor de muzikale omlijsting.

Het thema? "De toekomst begint nu". Niet alleen met de reuzensprongen van een revolutie, maar ook met de schuchtere pasjes van een peuter die voor het eerst rechtop staat, een kind dat voor het eerst alleen naar school fietst. De eerste kus. de eerste job. Poëzie is er voor elke stap die je zet in een steeds grotere wereld. De dichter begeleidt je met zijn woorden bij elke nieuwe droom.

Je vrije bijdrage is welkom in het mandje bij de inkom. Deze bijdrage gaat traditioneel naar een goed doel, i.c. Wijzersterk, dagbestedingscentrum voor mensen met een beperking.
Het doel van Wijzersterk is het aanbieden van zinvolle, aangepaste, kwaliteitsvolle en financieel haalbare dagbesteding aan personen met een beperking. Je vindt Wijzersterk in de Weynesbaan 127A, 2820 Bonheiden (Rijmenam). (https://www.wijzersterk.be/)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Sint Ludwina kapel

Organisatie

Bibliotheek Bonheiden

Filter op categorie