Natuurpunt- Eetdag Bonheiden

Ook dit najaar kan je de aankoop van natuurgebieden op de meest leuke manier steunen door te komen tafelen op onze Natuurpunt.eetdag in Bonheiden. De opbrengst gaat integraal naar de aankoop van nieuwe natuur.

Je kan van zondag 27 oktober een prachtige herfstdag maken door vòòr het tafelen (om de eetlust aan te scherpen) of erna (voor een goede vertering) een wandeling te maken in ons prachtige en uitgestrekte natuurgebied Mispeldonk. De wandelingen starten vanuit de zaal en we voorzien plannetjes voor verschillende wandelafstanden. We houden ons dessertenbuffet de hele namiddag open voor de wandelaars.

We bieden jullie opnieuw een rijkelijk, lekker, gezond en milieuvriendelijk vegetarisch buffet aan met als culinair thema "Italiaans". Soepen, slaatjes, warme en koude gerechten,… laat je verrassen door wat onze kok Geert Groffen in petto heeft.

Volwassenen betalen 17,50 euro per persoon voor het buffet, voor kinderen rekenen we 1 euro per leeftijdsjaar. Dessert is er ter plaatse naar keuze en is niet inbegrepen in de prijs.

Praktisch:

Zaal De Krekel, Dorp 65 in Bonheiden

van 12u tot 13u30 en van 17u30 tot 19u.

Inschrijven is verplicht en dit voor 21 oktober via onze website (www.mechelsrivierengebied.be), per mail (bc.mechelsrivierengebied@natuurpunt.be) of telefonisch (015 43 61 09). Graag de leeftijd van de kinderen opgeven bij inschrijving en of je 's middags of 's avonds wenst te komen.

Graag tot dan!

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Zaal De Krekel

Organisatie

Natuurpunt Mechels Rivierengebied

Filter op categorie