Ambachtelijk koken: Snijtechnieken

Julienne, brunoise, à vif… we zijn al eens overdonderd door keukentermen en de snelheid waarmee koks hun groenten versnijden. Toch kan de juiste techniek het verschil maken voor jouw gerecht: presentatie, textuur, efficiëntie en…veiligheid.

Wil jij ook op een snelle, maar veilige manier groenten leren snijden? In deze workshop bekijken we een paar basistechnieken. We oefenen ze grondig in en bereiden samen een paar leuke recepten. Verder geven we tips over welke messen je voor welke techniek gebruikt en hoe je die messen het best onderhoudt.


Wie Debby De Ronghé van Kok en Company (www.kok-en-company.be)
Wanneer woensdag 9 oktober 2019 van 19 tot 22 u.
Waar grote zaal OC Sint-Maartensberg


€ 20


Min. 6 en max. 12 deelnemers
i.s.m. Kok en Company

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €

Waar

Reservatie

Organisatie

GC 't Blikveld

Filter op categorie