Fien Leysen / Het Nieuwstedelijk - Wie We Zijn

Een piloot. Een ruimtevaarder. Een grootvader. Een Facebookprofiel.

In ‘Wie We Zijn’ probeert Fien Leysen een antwoord te vinden op de vraag die in de titel luidt. Ze gaat op zoek naar wie ze is, in verhouding tot een ander, en tot zichzelf. Hoe veranderlijk is die identiteit, en hoe wankel soms. ‘Wie We Zijn’ kijkt daarom ook naar waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan, en hoopt via een persoonlijke zoektocht antwoord te kunnen geven op universele vragen.

Op scène worden tekst en beeld afgewisseld. Gesprekken met een ruimtevaarder en haar eigen grootvader die piloot was, vormen een kader voor de zoektocht. 

Fien Leysen is afkomstig uit Bonheiden. Ze studeerde in 2017 af als drama-studente aan het Conservatorium van Antwerpen. Met haar prachtige afstudeerproject ‘Wat (Niet) Weg Is’ ontroerde ze vorig seizoen reeds velen in ’t Blikveld.

Tekst, regie & spel: Fien Leysen
Dramaturgie: Els TheunisEXTRA: DE BIECHTSTOEL
Geef na deze voorstelling je persoonlijke mening in ‘De Biechstoel’. Dit is een installatie van het multimediale kunstkritiekcollectief De Zendelingen, waarin je een individueel nagesprek kan voeren na de voorstelling. Een biechtmoeder- of vader stelt jou vragen, maar je bent ook vrij om een open gesprek aan te knopen met deze onzichtbare biechtafnemer. Een illustrator maakt ondertussen live tekeningen over de voorstelling. Het geluid van de conversaties wordt opgenomen en vervolgens samen met de tekensessie gemonteerd tot een beeldende podcast die de meningen van het publiek over de voorstelling bundelt. Deze podcast zal je later ook kunnen herbekijken (o.a. via onze Facebookpagina).


Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: 14,00 €; Vriendenprijs: 12,00 €

Reservatie

Organisatie

GC 't Blikveld

Filter op categorie