Compagnie Barbarie - Modders (8+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

In ‘Modders’ zien we een aantal moeders aan het werk. In hun wereld vol goede bedoelingen werken de dingen echter tegen hen. Geen enkele stoel staat recht, geen kleedje dat nog past,
geen enkele schaar die recht kan knippen en iedereen is de tel kwijt.


In het leven van deze moeders is immers alles wankel. Hun afweersysteem faalt, hun strakke plannen worden langzamerhand herleid tot moes. Maar doorgaan zullen ze! Niks aan de hand! Alles onder controle! Tot het bittere einde klauteren ze telkens weer uit de grootste puinhoop en redden ze zich uit de chaos die hen omringt. Zoals het een moeder betaamt….


‘Modders’ is een absurde komische voorstelling voor kinderen vanaf 8 jaar waarin elk kind een inkijk krijgt in het wel en wee van een moederhoofd. Want elke moeder moddert maar wat aan.


Och, tenslotte is opvoeden nog altijd makkelijker dan afvallen.EXTRA:
Voor deze gelegenheid leggen we alle mama’s voor of na de voorstelling nog wat extra in de watten!Spel: Liesje De Backer, Karolien De Bleser, Amber Goethals, Lotte Vaes en Sarah Vangeel 
Regie: Karolien De Bleser


In coproductie met BRONKS, Villanella en beeldsmederij DE MAAN

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Basistarief: 12,00 €; Vriendenprijs: 10,00 €; -12 jaar: 7,00 €

Reservatie

Organisatie

GC 't Blikveld

Filter op categorie