TE GAST: Toen de goden sliepen

Ergens op het kantelpunt tussen licht en duister bewandelt vzw Het Fluisterhuis de tijdlijn van een bestaan. Ze houden halt bij de ingrijpende gebeurtenis, die een biografie voor altijd verdeelt in een 'voor'- en 'na'-verhaal. Wat als het licht plots uitgaat in een mensenleven? En hoe verwerkt een mens verandering?

Voor deze voorstelling werkte Het Fluisterhuis samen met acht beginnende spelers, die geconfronteerd werden met een zwaar verlies.

Toen De Goden Sliepen neemt je mee op een ontwapenende rouwstoet doorheen het land van eens. Zonder zwaarte of net lichtheid te schuwen, filosoferen de spelers over het waarom en de onmogelijkheid van het willen, over twee stappen voor en drie achteruit, over vlinders in je buik, scheurtjes in je hart en onbeantwoorde vragen aan een God in winterslaap.

Concept, regie: vzw Het Fluisterhuis
Spel en inspiratie: Kathleen Boogmans, Harry Geyskens, Koen Hufkens, Stefanie Van Der Borght, Nico De Rechter, Patsy Smellers, Filip Van Zomeren, Yves Lefèvre, Sarah De Wit, Jasmien Van Cleuvenbergen, Jolien Van De Sande

De voorstelling in GC 't Blikveld kwam tot stand in samenwerking met de scouts Sint-Paulus te Bonheiden.

De voorstelling wordt opgedragen ter nagedachtenis van Cis Ceustermans, die ook in de scouts actief was als lid. Een deel van de opbrengst gaat naar de organisatie 'Cis for ever', die kankeronderzoek ondersteunt.

Meer info: www.fluisterhuis.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €

Waar

Gemeenschapscentrum 't Blikveld

Reservatie

Organisatie

HET FLUISTERHUIS

Filter op categorie