EXPO STUDIO BORGERSTEIN

De tentoonstelling werpt een blik op hoe het thema architectuur op verschillende wijze in het atelier benaderd wordt. Je krijgt een inkijk in de manier waarop de kunstenaars van STUDIO BORGERSTEIN de wereld rondom hen waarnemen en interpreteren.

Zonder liniaal en met de losse hand tekenen ze gebouwen. Van complexe architecturale constructies tot doorsnee woningen. Ze vertrekken van gevonden documentatie, herinneringen en hun fantasie. Met een bijzonder gevoel voor verhoudingen en oog voor details ontstaan interessante composities. Spelenderwijs, met unieke kleur- en vormcombinaties bouwen ze krachtige complexen. Zo ontstaan bouwwerken, die de wetten van de zwaartekracht tarten of balanceren op de grens tussen fictie en realiteit.

STUDIO BORGERSTEIN is een artistiek atelier van een 20-tal kunstenaars onder de vleugels van Borgerstein vzw. Het atelier biedt mensen een platform om een eigen beeldtaal te ontwikkelen. STUDIO BORGERSTEIN gelooft in de unieke waarde van zijn kunstenaars en ondersteunt hen door hun werk naar buiten te brengen. De kunstenaars krijgen zo de waardering die ze verdienen. Kunstenaars van STUDIO BORGERSTEIN beoefenen geen kunst, ze zijn kunstenaars.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Gemeenschapscentrum 't Blikveld

Organisatie

GC 't Blikveld

Filter op categorie