SPICY CONCERT na BRUNCH

Na het succesvolle SOLISTENCONCERT van verleden jaar, bent u dit jaar op zondag 24 februari 2019 hartelijk welkom in G.C. 't Blikveld. Vanaf 13.30 uur kunt u genieten van een speciale zondag en gevarieerde muziek met pikante tintjes, u gebracht door de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden onder leiding van hun dirigent Bart Van Buggenhout en met eigen solisten als smaakmakers.

De solisten worden begeleid door een veertigtal fantastische muzikanten uit onze vereniging.

Om 13.30 kan je in de polyvalente zaal van G.C. 't Blikveld achteruit leunen voor dit spetterend SPICY CONCERT. Deuren open vanaf 13 uur.

De toegangskaarten voor het concert kosten € 11 en € 4 voor kinderen -12 jaar.

Wenst u eveneens deel te nemen aan de brunch vooraf, dan bieden wij gunstige combinatietickets aan voor € 26 geldig voor de brunch en het Spicy Concert tezamen en aan € 10 voor kinderen -12 jaar.
Vanaf 11 uur (deuren 10.30 uur), kan je op dezelfde locatie deelnemen aan de uitgebreide brunch, zodat het tevens voor jou een zondag zonder afwas wordt. Inschrijven is verplicht, maar de plaatsen zijn beperkt. Dus schrijf vroegtijdig in om zeker van dit spektakel te kunnen genieten.

Tickets zijn verkrijgbaar bij muzikanten en bestuur en te bestellen via de link http://www.muziekverenigingbonheiden.be/reservatie , of email aan muz.bonheiden@gmail.com.

Meer informatie:
Voorzitster Mia Cools op 0477 42 49 59
Het secretariaat op 0475 47 16 09

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 11,00
Basistarief: 11,00 €; Kinderen -12 jaar: 4,00 €

Waar

Gemeenschapscentrum 't Blikveld

Contact

Organisatie

Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden

Filter op categorie