Daguitstap naar koffiebranderij JAVA en anthuriumkwekerij AnthurMiddendorp

Vertrek met de bus om 9 uur aan de parking “De Meent” op de Waversesteenweg. Bij aankomst aan de koffiebranderij JAVA in Rotselaar een 2 uur durende ontdekkingstocht door de fascinerende wereld van de koffie onder begeleiding van een professionele gids. Onder het genot van een kopje koffie met een stukje zoetigheid krijgen we een overzicht van de geschiedenis van de koffie. Daarna doorlopen we het hele koffieproces, van het selecteren van groene koffie over het verwerkingsproces tot het verpakken in de koffiebranderij en het koffielabo. Afronden doen we in de JAVA Shop waar iedereen een geschenkbon t.w.v. 4 euro kan spenderen.
Daarna genieten we in het restaurant Kloosterhoeve te Rotselaar van een volledig middagmaal (tomatenroomsoep met balletjes-varkensgebraad met warme groentjes en kroketten en als dessert een Dame Blanche).
In de namiddag brengen we een bezoek aan de Middendorp-Kerremans Anthuriumkwekerij in Herent. Een 2 uur durende ontdekkingstocht door de fascinerende wereld van de Anthuriumsnijbloemcultuur onder begeleiding van een professionele gids. Vertrek rond 17 uur terug naar Bonheiden.
De deelnemingsprijs is € 40 voor de leden en € 50 voor niet-leden.
Inschrijven bij Marcel Geivaerts (015/33 64 46) tot uiterlijk 18 april 2019.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 40,00
Basistarief: 40,00 €; Niet-leden: 50,00 €

Waar

Reservatie

Organisatie

S-Plus Bonheiden