WILLIAM BOEVA: Reset

Na zijn eerste succesvoorstelling 'Megalomaan' ging het leven van William als één grote rollercoaster: nu en dan stevig over de kop, onverwachte bochten en hier en daar het occasionele kotsplekje. Nu de rit voorbij is en William weer met beide voeten op de grond staat, blijft er een onbehaaglijk gevoel in de maag. De spannende rush was misschien het beste dat hem ooit is overkomen, maar hij zat niet echt aan het stuur. Alles is veranderd, maar is hij zelf veranderd? Aanvaarden de mensen hem nu om wie hij echt is… Of om wat hij doet… Of omdat het moet? Bij elk antwoord komt er een nieuwe vraag.

Tijd om de knop in zijn hoofd om te draaien, de boel te resetten en opnieuw op te starten. Nog sneller, nog scherper én nog verrassender. Want er is nog zoveel te vertellen.

William Boeva bewees de afgelopen jaren alvast dat hij meer is dan een grappige dwerg. Een reus in het comedylandschap, bijvoorbeeld. 'Reset' ging ondertussen in première en werd prompt beloond met 4 sterren door De Standaard.

Uit de pers:
“Boeva transformeert de niet altijd rooskleurige realiteit van zijn bestaan in een warm, grappig betoog, met een zak vol topgrappen en genoeg scherpe kantjes om de rock-'n-roll van zijn leren vest te rechtvaardigen.” (De Standaard ????)

Voorprogramma: Edouard De Prez
Deze Gentse comedian met het bijhorend sappig accent schuimt sinds 2014 de Vlaamse podia af met zijn scherpe observaties. Hij ontmantelt algemeen aanvaarde wijsheden en biedt nieuwe perspectieven op het moderne leven.
Finalist Lunatic Comedy Award 2017
Finalist Radio 2's Humorklas 2016

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €; Vriendenprijs: 13,00 €

Waar

Gemeenschapscentrum 't Blikveld

Organisatie

Gemeenschapscentrum 't Blikveld

Filter op categorie