GRENSGEVAL: Plock! (4+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Camiel probeert het schilderij van zijn grote voorbeeld Jackson Pollock na te maken. Maar hoe krijgt hij de juiste vlek op de juiste plek? Moet hij de verf druipen, gieten, spatten, smijten? Werken met kwasten of stokken of volledige potten? Zijn hele lichaam gooit hij in de strijd. Maar hoe hij ook draait, springt, rolt of zweeft, zijn schilderij lijkt niet op het origineel.

'PLOCK!' is een wervelende performance voor de allerkleinsten over authenticiteit en jezelf terugvinden tussen klodders verf.

Opgelet: omdat je dit energiek spektakel niet zonder vlekken verlaat, krijgen alle toeschouwers een beschermpak aan. Een unieke belevenis.

EXTRA: na de voorstelling kunnen de kinderen ook nog zelf aan de slag met verf en knikkers om een eigen Pollock-schilderij te maken.

Acrobatie: Camiel Corneille
Concept, regie & cast: Hanne Vandersteene & Mahlu Mertens

Uit de pers:
"Plock! is spannend, grappig, poëtisch en vol bewegende kleuren. Het laat jong en oud beleven wat een kunstenaar in beweging brengt en tot daden aanzet. (...) Heerlijk om in beschermpak naar te kijken!" (Tuur Devens, De Bond)

Ongenummerde zitplaatsen

Met steun van de Vlaamse overheid, De Grote Post, Dommelhof/Theater op de Markt, Circuscentrum, KOPERGIETERY, Via Zuid & Aifoon.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; Vriendenprijs: 8,00 €; Kinderen (-12j): 6,00 €

Waar

Gemeenschapscentrum 't Blikveld

Organisatie

Gemeenschapscentrum 't Blikveld

Filter op categorie