Vocaal Ensemble

In deze cursus ligt de nadruk op samen zingen, in meerdere stemmen! Allerlei genres passeren de revue: van gospel over jazz & soul tot pop. We genieten vooral van de heerlijke harmonie die onze stemmen samen tot stand brengen.

Elke les begint met een opwarming en wat stem technische oefeningen en vervolgt met het uitbouwen van ons eigen groepsrepertoire. Verder is er ruimte voor wat diepgaandere uitleg over stemgebruik indien hier vragen rond opduiken.

In deze cursusreeks train je je stem door het vele zingen, ontwikkel je stijlbesef binnen diverse genres, train je je harmonisch gehoor door het meerstemmig zingen en krijg je ook meer inzicht in de mogelijkheden van jouw stem binnen groepszang en meerstemmig repertoire.

Deze cursus richt zich tot deelnemers van alle niveaus. Het is wel wenselijk dat je toon kan houden en een voorgezongen melodie op gehoor kan nazingen, omdat we meerstemmig gaan zingen. Noten kunnen lezen is niet noodzakelijk, alle stemmen worden ook op gehoor aangeleerd.

Wie: Hanne Vansant studeerde af als zangeres – Jazz & Lichte Muziek aan de JazzStudio in Antwerpen. Ze zingt als uitvoerend zangeres in allerlei projecten, organiseert zangworkshops, geeft zangles in haar eigen zangpraktijk SING SANG SUN (www.singsangsun.be) en geeft zangles en cursussen voor verschillende organisaties.

Wanneer: maandag 8, 15, 22 oktober, 5, 12, 19, 26 november, 3, 10 en 17 december 2018, telkens van 19.30 tot 21.30 u.

Waar: cafetaria OC de Krankhoeve

Max. 20 deelnemers
In samenwerking met Vormingplus regio Mechelen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 100,00
Basistarief: 100,00 €

Reservatie

Organisatie

Gemeenschapscentrum 't Blikveld

Filter op categorie