Laïs - Midwinter Tales II

Op locatie: OLV-kerk, Kerkplein - Bonheiden

De zomer lijkt ver weg. De herinnering aan de zonovergoten dagen vervaagt en maakt plaats voor een kille werkelijkheid vol bevroren sloten, koude tenen en gesloten deuren. Het leven is teruggebracht tot een kwestie van overleven, de naakte essentie van ons bestaan blijkt bar en karig.

Op die momenten is dat kleine vleugje mystiek onmisbaar. Die warme gloed van samenhorigheid die zich zo thuis voelt als mensen zich verenigen. En dat is wat Laïs ons deze winter met graagte serveert.

Met 'Midwinter Tales II' gaan ze een welluidend en door velen innig gewenst vervolg geven aan wat ze het beste kunnen : zingen op hemelse plaatsen met duivels genoegen en in perfecte harmonie.

De eendracht uit vroeger tijden krijgt in deze nieuwe kerktour een even onverwacht als aangenaam tweede leven. Ondersteund door 2 muzikanten brengen ze veelzijdigheid, meerstemmigheid, schoonheid en frivoliteit. En dat met een volledig nieuw repertoire.

Licht in de duisternis en verbroedering alom. Hallelujah!

Bezetting: Annelies Brosens, Nathalie Delcroix, Jorunn Bauweraerts, Seraphine Stragier (cello, viool en harp) en Tim Vandenbergh (contrabas)

Ongenummerde zitplaatsen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 18,00
Basistarief: 18,00 €; Vriendenprijs: 16,00 €

Waar

Kerk Bonheiden

Organisatie

Gemeenschapscentrum 't Blikveld

Filter op categorie