ITALIAANS KOKEN: GEVULDE PASTA

Isabella, dochter van een Italiaanse vader en een Belgische moeder, met een passie voor de Italiaanse keuken, dompelt ons onder in haar Italiaanse familierecepten.

Niets is lekkerder dan verse pasta. Maar daarvoor moet je natuurlijk wel zelf eerst je deeg bereiden. Is je deeg klaar, dan kan je het uitrollen met een deegrol en tortelloni of ravioli vouwen.
In deze workshop leer je het deeg bereiden en maken we 2 soorten ravioli met bijhorende sauzen.

Wie: Isabella Cozzi van La Cucina di Isabella (www.lacucinadiisabella.net)

Wanneer: maandag 25 maart 2019 van 19 tot 22 u.

Waar: grote zaal OC Sint-Maartensberg

Max. 12 deelnemers
In samenwerking met La Cucina di Isabella

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €

Waar

Organisatie

Gemeenschapscentrum 't Blikveld

Filter op categorie