OMGEKEERDE VOEDINGSDRIEHOEK

Na twintig jaren leek het tijd te zijn om de gekende actieve voedingsdriehoek te vervangen. De voedingswetenschap stond niet stil, en nieuwe inzichten drongen zich op. De omgekeerde driehoek als nieuw model kreeg veel weerklank in de pers en verdient daarom extra toelichting en uitleg!
Waarom een nieuw model? En welk model kiezen? En waarom is de voedingsindustrie niet zo gelukkig met het nieuw model?
Kunnen we spreken van belangrijke wijzigingen?
En wat kunnen we nu nog op de boterham leggen?

Wie: voedingsexpert Patrick Mullie. Hij is als voedingsdeskundige verbonden aan o.a. de VUB en Erasmushogeschool en werkt vaak samen met universiteiten en instituten in binnen- en buitenland.

Wanneer: maandag 22 oktober 2018 van 20 tot 22 u.

Waar: vergaderlokaal 2 GC 't Blikveld

Max. 25 deelnemers

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €

Waar

Gemeenschapscentrum 't Blikveld

Organisatie

Gemeenschapscentrum 't Blikveld

Filter op categorie