ZomerZondagen (editie Vlaanderen Feest): Ik en den Theo + Barbara Dex

Deze ZomerZondag staat naar aanleiding van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap volledig in het teken van 'Vlaanderen Feest!'.

• TERRAS & KINDERANIMATIE - vanaf 14 u.
Doorlopend o.a. volksspelen, springkasteel en grime.

• KINDERCONCERT: IK EN DEN THEO - 15 u.
Kinderen en (groot)ouders kunnen rondlopen als robots, stoelendansen, bezoek krijgen van nonkel Jazz, ABDCDetective spelen en nog veel meer... Kortom, ze verkennen de uiterste grenzen van hun fantasie. Piet Maris en Theophane Raballand (allebei van Jaune Toujours) doen hun ding op accordeon en drum …en met het publiek, dat voortdurend wordt uitgedaagd om mee te zingen, dansen, springen en fantaseren.

• KON. MUZIEKVERENIGING BONHEIDEN - 18 u.
Onze eigen Muziekvereniging uit Bonheiden o.l.v. Bart Van Buggenhout voegt ook dit jaar mooie muzikale kleuren toe aan Vlaanderen Feest!
• TOESPRAAK VANUIT HET GEMEENTEBESTUUR - 19 u.

• BARBARA DEX: Dex tot de tweede macht - 20.30 u.
In deze productie bezingt Barbara de liefde voor haar vader Marc Dex. Dat hij haar grote held en voorbeeld is, mag iedereen weten. Van hem heeft ze zoveel geleerd. Met hem heeft ze zoveel gedeeld, gelachen, gehuild, gediscussieerd en gemusiceerd. Zijn (h)eerlijkheid heeft haar als mens gevormd. Het muzikale heeft ze van hem geërfd. Op persoonlijke wijze blaast ze nieuw leven in de liedjes van haar vader. Een muzikaal cadeau voor Marc. Haar held, haar vader, haar clown.

Terrasuitbating i.s.m. de Kon. Muziekvereniging Bonheiden

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Gemeenschapscentrum 't Blikveld

Filter op categorie