Circus Ronaldo - Swing (uitverkocht!)

GC 't Blikveld - Bonheiden en GC Den Bussel - Keerbergen bundelen de krachten en organiseren & promoten samen een nieuwe voorstellingenreeks van Circus Ronaldo. Ze zorgen op die manier voor een feestelijke afsluiter van het cultuurseizoen '17-'18!

CIRCUS RONALDO - SWING:
Nanosh Ronaldo (zoon van Danny) behoort tot de zevende generatie van een bijzondere circusfamilie. Met de voorstelling 'SWING' opent hij een nieuw hoofdstuk in een lange geschiedenis van spektakelmakerij.

Een frisse waaier van speelse allround circusartiesten en muzikanten trekken al hun registers open op maat van de onvervalste swingmuziek uit de "golden fourties". Jonge artiesten van de toekomst spelen met een zwoel ritme van het verleden in een pure beleving van het nu.

Verwacht je niet aan grote dramatiek, maar wel aan een swingende mélange van circus en variété. Een donkere melancholie van verweerde glitter en met een oppeppende cadans die je nog meer van je bank laat wippen dan de hippe elektronische beats van de discotheek.

Met 'SWING' keert Nanosh Ronaldo terug naar de formule van het oude circus en de carnivale. Deze voorstelling zal niet te zien zijn op de gekende festivals of via grote theaterhuizen. Net zoals bij de grootvader van Nanosh Ronaldo zal de voorstelling in karavaan aan 25 km/u van dorp tot dorp trekken voor een exclusieve tournee. We zijn alvast zeer verheugd dat het circus daarbij in juni ook een week haar tent zal opslaan op de terreinen van VC Rijmenam!

Spel: Nanosh Ronaldo, Corneel Didier, Laure Osselin, Kimi Hartmann, Rozálie Havelková en
Jason Van Lith

Techniek: Nanosh Ronaldo en Arjan Hendrickx
Coaching: Danny Ronaldo en Jo De Rijck
Muziekontwerp: Tony Decap
Muziek Arrangementen: Floris De Smet
Kostuums: Dotje Demuynck
Tourplanning & co : Annelies Mylemans

Met de steun van de Vlaamse Overheid en het Circuscentrum.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €; -26 jaar: 10,00 €

Waar

Organisatie

Gemeenschapscentrum 't Blikveld

Filter op categorie