Aankondigingsborden en bannervlaggen

De gemeente heeft langs de belangrijkste invalswegen van Bonheiden ongeveer 20 kaders geplaatst voor aankondigingen. Ook hebben we palen voor bannervlaggen. Als jouw vereniging (van Bonheiden) de kaders of palen wil gebruiken om een publieksactiviteit bekend te maken, geldt de volgende werkwijze:

  • de verantwoordelijke van de vereniging vult onderstaand e-loketformulier in. Doe dit minstens één maand voor het begin van de periode van plaatsing.
  • de vereniging zorgt zelf voor de aanmaak van de borden, beschilderd of beplakt met de aankondiging (de borden zijn 120 cm breed, 80 cm hoog en 12 mm dik) en/of de aanmaak van de bannervlaggen (formaat: 300 cm hoog, 100 cm breed, versterkt en elastisch vlaggendoek, dubbel omzoomd rondom, mouw aan bovenzijde, aan de mastzijde voorzien van verstevigingslint met D-ringen en haken voor bevestiging aan vlaggenmast.)
  • als het college de schriftelijke toelating geeft, bezorgt de vereniging de borden/bannervlaggen op afspraak bij de uitvoeringsdienst van de Technische dienst, Gestelhoflei 12. Die plaatst ze voor een periode van maximum 3 weken in de kaders/aan de palen. Voor een afspraak belt u naar 015 55 54 30.
  • na de activiteit verwijderen de werklieden de borden/bannervlaggen. Iemand van de vereniging dient ze te komen terughalen in de loop van de eerste maand na de activiteit. Na 6 maanden worden de borden/bannervlaggen eigendom van de gemeente.