48ste sportmaand afgelast

Met spijt in het hart heeft het bestuur van de gemeentelijke sportraad in overleg met de betrokken schepen en sportfunctionaris de moeilijke beslissing genomen om de 48ste sportmaand volledig te annuleren.

Door de grote onzekerheid van wat de coronacrisis ons in de volgende weken zal brengen waren we genoodzaakt deze knoop nu reeds door te hakken.

De voorbereidingen draaiden op volle toeren, heel wat sportverenigingen toonden hun engagement en waren bereid om van 29 april t.e.m. 30 mei het beste van zich zelf te geven.

Het beloofde een bruisende maand te worden met op het programma 10 tornooien, 7 wekelijks wederkerende activiteiten, 14 dagactiviteiten en 14 clubs die bereid waren hun deuren open te stellen en initiaties te organiseren tijdens de week van de sportclub.

Heel wat nieuwe initiatieven kleurde de kalender zoals o.a. een retrofiets-event, estafetteloop, (jeugd)badmintontornooi, Fluofun sportspetterdag, …

Onze dank gaat uit naar al de verenigingen en medewerkers die de voorbije weken en maanden hard gewerkt hebben om al deze activiteiten voor te bereiden.

In 2021 slaan wij opnieuw de handen in elkaar en maken we er een knallende 48ste sportmaand van!

woensdag 25 maart 2020 11.53 u.